REFERENCER

Vi valgte SP gulve til at lægge linoleum på vores trappe. Dels fordi prisen var bedre end hos andre tilbudsgivere, men især fordi Steffen sørgede for at svare hurtigt og præcist på alle spørgsmål, og i det hele taget gav indtryk af at have styr på tingene og være et skridt foran – også i forhold til de øvrige håndværkeres arbejde. Vi er meget tilfredse med slutresultatet, og med at det hele gik så hurtigt og smertefrit.

HASSE TANG

Privat

Vi har haft SP gulve til at lægge tæppefliser i vores kontor, og vi var ovenud tilfreds med den måde , det hele forløb på. Steffen Pries var meget fleksibel og omhyggelig med sit arbejde, og vi er rigtig glade for at vi valgte SP gulve.

CONNIE JENSEN

Rolltechnic A/S

Steffen Prise har hjulpet os med at renovere vores for- og bagtrapper i andelsforeningen. Han gav os en rigtig fin pris, og holdt sig inden for budgettet. Arbejdet blev gjort hurtigt og efter aftalen. Trapperne ser super flotte ud!

SVERRE AHLMANN

Andelsforeningen

Da vi flyttede havde vi en meget stram tidsplan med kun en uge til at ordne hele huset. Vi tog kontakt til SP gulve og blev rådgivet med materialer og arbejdsplan.
Vi fik vores parket slebet og lakeret i tre rum og helt nyt parket i to andre. Alt lykkedes til rette pris og tid!

OLE LARSEN

Privat

Vi fik lagt nyt linoleum i køkkenet sidste år af Steffen Pries, og var meget tilfredse med det.
Derfor var valget let, da vi i år skulle have totalrenoveret bryggerset, bl. a. med nyt afløb, og vinyl på gulvet i stedet for de eksisterende mosaikklinker.
Også her leverede Steffen omhyggeligt og nydeligt arbejde, og de aftaler, vi havde om tider osv. blev overholdt fuldt tilfredsstillende.
Vi føler os godt behandlede.
HANS OLE PEDERSEN

Privat

Steffen løste opgaverne på et højt fagligt og professionelt niveau, med meget kort varsel og ugen problmer, Jeg kan varmt anbefale SP Gulve og det koncept de står for.

 

CHRISTIAN C. JENSEN

Privat

Steffen leverede og monterede et smukt sæt trægulve til en god pris. Arbejdet blev gjort stille og roligt på de aftalte datoer og jeg fik god rådgivning undervejs.

Det er ikke noget, som knirker eller står skævt, og resultatet er rigtigt, rigtigt flot. Jeg kan uden forbehold anbefale SP Gulve til andre, som skal have nye gulve.

BO

Privat


KONTAKT OS

Ring mig op!